Υλικό Διάχυσης

Εδώ μπορείτε να βρείτε υλικό διάχυσης του έργου BiogasUp!

Dissemination

Τελική Ημερίδα “Καινοτόμες τεχνολογίες προ-επεξεργασίας ιλύος και αναβάθμισης βιοαερίου”

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ερευνητικού έργου BiogasUp, διεξήχθη την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 Ημερίδα με τίτλο «Καινοτόμες τεχνολογίες προ-επεξεργασίας της ιλύος και αναβάθμισης του βιοαερίου».

Περισσοτερα »
Dissemination

Save the date: 20 Ιουλίου 2023 – Τελική Ημερίδα “Καινοτόμες τεχνολογίες προ-επεξεργασίας ιλύος και αναβάθμισης βιοαερίου”

00Ημέρες 00Ώρες 00Λεπτά 00Δευτερόλεπτα Στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου “BiogasUp: Αναβάθμιση βιοαερίου με ταυτόχρονη ανακύκλωση και αξιοποίηση του διοξειδίου του άνθρακα για τη βελτιστοποίηση

Περισσοτερα »
Dissemination

Save the date: 21-24 Ιουνίου 2023, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου BiogasUp στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Στις 21-24 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το 10ο Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Ο στόχος του Συνεδρίου σχετίζεται με ζητήματα που αφορούν

Περισσοτερα »

Υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 
(κωδικός έργου: T2ΕΔΚ-01293)

Copyright 2020. All Rights Reserved.

powered

by EcoResources & KK  — Privacy Policy.

info@biogasup.gr

Scroll to Top Skip to content